woensdag 12 september 2012

Mijn getuigenis

Er is een wonderlijk feit. Eeuwenlang hebben mensen kerken, sekten en geloven opgericht naar eigen inzichten, eigen wijsheid, eigen filosofieën, eigen dromen, naar eigen Bijbeluitleg enz. enz. zonder ooit de Geest te raadplegen die de waarheid aller dingen bekend maakt en wat nog wonderlijker is, zonder te werk te gaan naar de leerstellingen van de grootste Leraar aller tijden Jezus Christus! Hij immers heeft in het jaar 33 Zijn enige ware kerk opgericht met uiterst nauwkeurige omschrijving van leerstellingen, eredienst, regels enz.en hoe die georganiseerd moest worden, geleid en gepredikt. Het was een volmaakte kerk. Zo eenvoudig dat zelfs een kind het kon begrijpen. Er hoefde niets aan toegevoegd, noch iets van af genomen te worden. Het was een boom die vast rustte in de vruchtbare bodem van het ware evangelie. Helaas zijn grimmige wolven die ware kerk binnengeslopen en hebben waarheden verdraaid en vele leugens en afgoderij toegevoegd. Zo kreeg die boom wildgroei en een warwinkel van takken en spruiten. Iedere aftakking was er van overtuigd dat zij de enige ware leer en weg predikten.
In 1830 werd de Kerk van Jezus Christus weer hersteld in oude vorm, exact zo als Christus die toen had geformeerd. En wat zéér belangrijk was, die kerk werd en wordt weer geleid door Zijn geest!!! De Geest die de Geest der waarheid is. Er is heden geen enkele kerk op aarde die daaraan gelijk is, die precies alle verordeningen, leerstellingen, geboden en ware leer heeft. DIT IS EEN ONWRIKBARE WAARHEID!
Tot ieder zou ik met de stem als van een bazuin willen toeroepen ONDERZOEK DIE KERK!
Wijs het niet zonder meer smadelijk af als SEKTE. Dat deed men Christus kerk ook in Handelingen 24:6 en 14 en Handelingen 28:22. En in deze tekst staat: "Want wat deze sekte betreft, ons is bekend dat die overal tegenspraak vindt". U ziet, er is niets nieuws onder de zon. Ook wij ondergaan hetzelfde lot nu nog steeds. Men keert zich minachtend van ons af en drijft de spot met dingen die de zuivere dingen Gods zijn. Daarvoor zal men straks voor de rechterstoel verantwoording af moeten leggen!
God weet van mijn oprechtheid. Hij weet dat ik waarheid en niets dan de waarheid schreef. Ik eindig deze boodschap aan allen die dit lezen en hopelijk ter harte nemen in de naam van Jezus Christus.